Таку думку висловив Володимир Цибулько, коментуючи на своїй сторінці в facebook підхід до ведення виборчої кампанії різних кандидатів в мери.

«Схоже, у провладних кандидатів в мери столиці проблеми з креативом або вони впевнені, що все вже давно вирішено. Але й ті кому більше треба. Пальчевський, який не має владного ресурсу, активно включається. У нього немає віп-агітатора Зеленського, як у Верещук або бюджетних грошей, як у Кличка. Тому він живе в різних районах, спілкується з людьми та пропонує свої ідеї, на які, як показує соціологія, багато хто готовий пристати», - впевнений політолог.

Крім того, експерт пояснив, завдяки чому зростає підтримка Пальчевського та якої реакції слід очікувати від його конкурентів.

«Пальчевський з командою говорить про нові станції метро, розв’язки, соціальне житло. Це ті теми, які отримують резонанс у суспільстві. Він правильно наголошує, що мер має займатися всім містом, а не лише курсувати між ОП, Радою та концертами Сердючки на Софіївській. Виборці мають оцінити. А за ними включитися опоненти. Бо за умов повної відсутності загравання з виборцями та політичної пасивності можна і втратити позиції, які ще місяць тому видавалися непохитними», - резюмував Володимир Цибулько.

Нагадаємо, згідно з дослідженням Центру Разумкова - Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Схоже, у провладних кандидатів в мери столиці проблеми з креативом або вони впевнені, що все вже давно вирішено....

Posted by Володимир Цибулько on Thursday, August 27, 2020