24 серпня, у День Незалежності в столиці відкриють мурал, присвячений сину видатного українського письменника Івана Франка, педагогу,військовому льотчику, співзасновнику молодіжної організації “Пласт” – Петрові Франку. Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці депутат Київради Андрій Андрєєв, що взяв за традицію знайомити киян з маловідомими персоналіями української історії, інформує Хрещатик.News.

Remote file

“З нагоди Дня Незалежності України, за підтримки Інституту національної пам’яті та його директора Антона Дробовича, ще одну стіну в Солом‘янському районі прикрасить мурал, присвячений Петру Франку – військовому діячу, льотчику Української галицької армії, педагогу, письменнику, хіміку, співзасновнику сучасної молодіжної організації “Пласт”, сину видатного українського письменника Івана Яковича Франка”, – зазначив у дописі Андрій Андрєєв.
Місце для нового муралу вибрали символічне – вулиця Авіаконструктора Антонова, 7. Саме тут 24 серпня, у День Незалежності, о 12.00 відбудеться урочисте відкриття муралу, на яке Андрій Андрєєв запрошує всіх небайдужих киян. На відкритті очікують вокаліста гурту «Тінь Сонця» Сергія Василюка з концертною програмою.