Профільне видання «Політека» в аналітичній статті «Вирішальна битва за Київ: Пальчевський проти Кличка» описує розклади напередодні виборів мера в столиці.

«Багато хто очікував, що боротьба за мерське крісло розгорнеться між Кличком та представником Зеленського. Але соціологія демонструє, що головним суперником для чинного буде якраз Андрій Пальчевський. На початку липня він створив партію «Перемога Пальчевського», мета якої здобути серйозний результат, і не лише в Києві», - розповідають журналісти.

Також в статті приводять факти, які підтверджують потенціал для електорального росту Андрія Пальчевського та його політичної сили.

«Соціологи вже на старті кампанії підтверджують високий рівень підтримки у відомого бізнесмена - 11%. Водночас, політологи відзначають ще більший потенціал для збільшення рейтингу, бо Пальчевський активно та системно підійшов до побудови своєї кампанії», - йдеться у матеріалі.

Серед переваг Андрія Пальчевського, як кандидата, називають його позасистемність. Автори статті відзначають, що відомий бізнесмен артикулює правильні речі, готує економічну програму і має досвід роботи в міжнародному бізнесі. На їхню думку, всі ці фактори автоматично роблять колишнього бізнесмена небезпечним суперником для чинного міського голови.